Ambachtelijke smederij Filip Ponseele

Fishing in Pattaya, Fishing Thailand & Tours, thanks to the Sport Fishing Team Salty Dog located at Jomtien Beach Pattaya.

Charters & rondleidingen

Home »Charters en rondleidingen
  • Dag- en Nachttrips: Wij bieden goedkope dagtrips aan boord van een lokale stijl boten en anderen. Ook proberen we bieden een keer per week een nacht reis naar de groten te vangen, omdat sommige zijn zeer actief tijdens de nacht.

  • Trolling: We kunnen ook dagtochten organiseren met gespecialiseerde schepen voor volgende vissoorten: Black Marlin, Sailfish, Wahoo, Dorado, Barracuda, King Makreel en voor verschillende soorten tonijn in open zee, uiteraard tijdens het seizoen.

  • Gamefishing: De meeste visserboten uit Pattaya en Jomtien varen naar het zuiden in de blauwe wateren voor het 'gamefishing'. Veel mensen vangen hun grootste vis daar in de buurt en komen jaar na jaar terug om een grotere versie te proberen vangen. Pattaya is echt goedkoop, dit in vergelijking met andere plaatsen in de wereld. Het echte 'seizoen' begint eind oktober en gaat door tot maart/april. Niet getreurd, het ganse jaar door is er goede vis te vangen in deze wateren.

  • Zoetwatervissen: We organiseren ook op professionele manier het vissen op zoetwatervissen op feestdagen, specifiek gericht op soorten als de reuze zoetwater Stingrays, Arapaima, giant Mekong Catfish, Barramundi, giant Siamese Carp, giant snakehead plus nog veel meer zoetwater vissen. Aarzel niet om ons te contacteren zodat wij u een persoonlijke offerte kunnen leveren.

  • Ontmoetingsplaats: Normaal gezien halen we onze klanten op aan de lokale markt in Jomtien om ons daarna met de auto naar de haven te begeven. Op die manier winnen we twee uur extra vistijd op een dagtrip. Pick-up is om 06.00u 's ochtends en er wordt gevist tot 17.00u, waarna we terug in de haven zijn omstreeks 18.30u. Een auto zorgt voor een drop-off op de Jomtien markt. Indien gewenst kan een speciale pick-up aan het hotel worden verstrekt.

  • Wat heb je nodig: zonnebril, zonnebrandolie, een vishoed, een visshirtje en short, een kleine handdoek, een camera, eten en drinken voor een dag en uiteraard uw grootste glimlach! Tenzij u uw eigen visuitrusting meehebt, kunnen wij voor een professionele visuitrusting zorgen.

Please contact us for more information concerning "Charters en rondleidingen"